service calculatoare reparatii calculatoare la domiciliu

Service calculatoare Bucuresti cu diagnosticare rapida a defectului calculatorului dumneavoastra asigura firma specializata in prestari servicii it.

service calculatoare

Efectuam reparatii calculatoare la domiciliu in toate sectoarele municipiului Bucuresti.

Solicitati serviciul service calculatoare sector 1 daca calculatorul dumneavoastra nu mai porneste ne puteti contacta de urgenta si in cel mai scurt timp il vom repara.

Deplasarea noastra la sediul dumneavoastra se face foarte rapid.In functie de zona in care se afla sediul dvs. timpul de interventie va fi comunicat telefonic.Depanare computerului se va face cu personal specializat .

Reteaua dumneavoastra nu functioneaza?

Nimic mai simplu sunati-ne la  numarul de telefon 0734.564.527 si in cel mai scurt timp reteaua dumneavoastra va functiona la parametri normali.

Reparatii calculatoare la domiciliu

Semnalul  wireless  al retelei dumneavoastra este slab?

Contactati-ne de urgenta si un specialist in service calculatoare si retele al companiei noastre se va deplasa la dumneavoastra si va remedia posibilele deficiente de proiectare ale retelei wireless.

Diagnosticarea defectului calculatorului dumneavoastra direct la sediul dumneavoastra fara deplasarea dumneavoastra sau a personalului firmei dvs. este acum posibila sunati la service calculatoare CALL CENTER:0734.564.527.

ceamaibunaofertaservicecalculatoare

Reparatii laptopuri la cel mai bun pret.

In cazul in care laptopul dumneavoastra nu porneste sau are probleme tehnice diagnosticarea rapida si remedierea de urgenta a defectului constatat se poate face direct la sediul dumneavoastra sunati acum la firma noastra de service calculatoare .

Service calculatoare la cerere si pe baza de abonament

Daca nu aveti incheiat un abonament de service calculatoare reparatii calculatoare la domiciliu cu firma noastra puteti beneficia de servicii it de reparatii la cerere dar va trebui sa achitati costul manoperei si al pieselor folosite pentru efectuarea reparatiei.In cazul in care aveti incheiat un contract de mentenanta calculatoare cu firma noastra de service calculatoare costul manoperei este 0 si firma dumneavoastra va achita doar costul pieselor necesare reparatiei.

Reparatii calculatoare la domiciliu sector 1 2 3 4 5 6

Service calculatoare este un serviciu oferit in tot municipiul Bucuresti.Serviciul service calculatoare Bucuresti se adreseaza firmelor din acest oras.Daca aveti nevoie de externalizare it puteti suna acum. De asemenea puteti solicita o oferta la adresa de email office@psihotronicprotect.ro.Compania noastra foloseste pentru efectuarea reparatiilor it numai personal specializat.Daca doriti sa diagnosticati rapid defectul calculatorului sunati acum.Reparati acum calculatorul firmei dumneavoastra apeland la o companie care foloseste personal calificat.

O parte din serviciile efectuate de compania noastra sunt:

 • inlocuire sau reparare sursa de alimentare statii de lucru desktop
 • devirusare calculatoare desktop si laptop
 • configurare si reparare retea de calculatoare
 • mentenanta servere
 • diagnosticare rapida defecte computere
 • reparare rapida calculatoare
 • abonamente service calculatoare

In cadrul abonamentelor de service calculatoare ne deplasam gratuit (costul deplasarii noastre la sediul dumneavoastra este inclus in pretul abonamentului de mentenanta it) si de asemenea numarul de deplasari este nelimitat toate abonamentele noastre de intretinere calculatoare au incluse deplasari nelimitate la sediul dumneavoastra.

Prin serviciul de mentenanta calculatoare pe baza de abonament aveti garantia ca ne vom deplasa foarte rapid la sediul dumneavoastra pentru efectuarea reparatiilor.Efectuam servicii de reparatii sisteme informatice si la cerere fara abonament cu plata pe interventie.Daca aveti nevoie de service calculatoare la cerere cu plata pe interventie puteti suna acum la numarul afisat pe site.Daca sunteti o companie mica sau medie cel mai profitabil pentru dumneavoastra ar fi sa incheiati un abonament de service calculatoare,astfel veti beneficia de prioritate in preluarea apelului (la semnarea contractului de mentenanta it veti primi un numar de telefon  pentru a semnala eventualele defectiuni,numar de telefon care nu este public pe site).

Depanare sursei de alimentare ,a placii de baza  sau a placii video se poate face acum direct la sediul dumneavoastra astfel incat nu veti fi nevoiti sa carati computerul la un centru de reparatii calculatoare.

Ne vom deplasa la sediul dumneavoastra pentru efectuarea reparatiilor retelei sau echipamentelor it la o ora stabilita de comun acord.

In cadrul serviciului de reparatii calculatoare se pot  recupera date de pe medii de stocare (hdd ,stick de memorie ) cu erori sau virusate direct la sediul dumneavoastra .

Daca doriti sa configurati o retea noua puteti apela la firma noastra.Daca reteaua dumneavoastra nu mai functioneaza sunati acum si va fi reparata de firma noastra in cel mai scurt timp.Daca doriti sa incheiati un abonament externalizare it vizitati si pagina abonamente service calculatoare sau sunati la numarul afisat pe site.

Daca doriti sa reparati un server puteti apela la serviciul nostru service servere.

Doriti sa diagnosticati defectul calculatorului dumneavoastra si sa nu mergeti pe presupuneri ale cunoscutilor sau ale amatorilor apelati la un serviciu profesionist de diagnosticare defect calculator.

Aveti o companie si cautati o firma care sa se ocupe de mentenanta it nimic mai simplu contactati-ne acum si incheiati un contract de externalizare it.

Daca incheiati un abonament de externalizare it costurile cu manopera de service calculatoare vor deveni fixe,de asemenea timpul nostru de interventie  la sesizarile dumneavoastra privind defectiunile echipamentelor it va fi foarte mic.

Calculatorul dumneavoastra este virusat?

Apelati acum la firma noastra,sunati la numarul afisat si solicitati serviciul devirusare calculatoare.

Computerul nu mai porneste?

Contactati-ne acum si vom diagnostica rapid defectul calculatorului dumneavoastra.

Identificarea componentei hardware defecte sa va face foarte rapid.

personal cu experienta in domeniu service calculatoare

Curatarea de praf a sistemului desktop sau a laptopului dumneavoastra este necesara daca nu doriti deteriorarea acestora. Compania noastra pune la dispozitia firmelor interesate serviciul curatare laptop ( curatarea interna de praf si verificarea sistemului de ventilatie ) de asemenea se poate efectua si curatarea sistemului desktop.Atat curatarea de computere desktop cat si laptop se poate realiza direct la sediul dumneavoastra.

Noutati : Acum daca incheiati un contract de mentenanta calculatoare beneficiati de reparatii rapide in toata capitala la cel mai mic pret.

Abonamente service calculatoare este un serviciu prin care manopera la reparatiile computerelor companiei dumneavoastra devine un cost fix care nu va varia indiferent de numarul de defectiuni dintr-o luna.In cadrul abonamentelor de service calculatoare vom interveni foarte rapid in cazul unei defectiuni astfel incat echipamentele dumneavoastra it si reteaua  de calculatoare sa functioneze cu intreruperi minime.

In functie de numarul de statii de lucru si servere pretul abonamentului poate varia.De asemenea si in functie de zona unde se afla punctul dumneavoastra de lucru sau sediul dumneavoastra preturile pot varia.Pentru o oferta de abonamente service calculatoare va rugam sa completati formularul din partea dreapta a siteului nostru.

Daca doriti sa facem o evaluare pentru a face o oferta de externalizare it la fata locului puteti solicita acest lucru telefonic la numarul afisat pe site.Aceasta evaluare pentru oferta de abonamente service calculatoare este gratuita.

Daca doriti sa nu mai platiti de fiecare data cand se strica un calculator sau cand se strica reteaua de calculatoare cel mai bine ar fi sa faceti un contract de externalizare it .

De asemenea daca se strica un echipament it si nu aveti un abonament service calculatoare va fi necesar pentru reparatia rapida a echipamentelui it sa cautati o firma  specializata in reparatii it cu personal disponibil sa intervina in momentul cand dumneavoastra aveti nevoie, lucru greu de facut deoarece majoritatea companiilor fac programari pentru reparatii la cerere ,au si preturi foarte mari pentru reparatii la cerere fara abonament .In general companiile de externalizare it intervin rapid numai in cazul in care compania dumneavoastra are abonament de mentenanta it,astfel daca aveti abonament ei trimit echipa tehnica  in cateva ore specificate contractual aproximativ 3-6 ore de la comunicarea de catre dumneavoastra a unei defectiuni.

Ce servicii includ aceste  abonamente service calculatoare ?

Serviciile incluse in oferta  abonamente service calculatoare sunt urmatoarele :

 • Deplasari nelimitate la sediul dumneavoastra pentru remedierea defectiunilor
 • Mentenanta servere
 • Configurare retea de calculatoare
 • Depanare computere
 • Depanare retea de calculatoare
 • Mentenanta statii de lucru
 • Depanare servere