Externalizare IT

Externalizare it incheiati acum un contract de mentenanta calculatoare si retele de computere. Veti benefia de servicii de reparatii calculatoare,depanare laptopuri,curatare de praf interna a echipamentelor it,adaugari noi echipamente in reteaua de calculatoare (este inclusa in abonament si cablarea retelei pentru adaugarea de noi echipamente).

externalizare it solicitati acum o oferta

Timpi de nefunctionare a echipamentelor vor fi minimi. Intrucat un specialist al companiei noastre se va deplasa de urgenta la sediul dumneavoastra in cazul in care un echipament nu mai functioneaza.

De asemenea tinem sa precizam urmatoarele:

 • compania noastra foloseste numai personal calificat in efectuarea serviciul de externalizare it
 • timpul de deplasare a personalului nostru la sediul dumneavoastra este foarte mic
 • nu veti plati nici un fel de operatie de manopera  in afara abonamentului de mentenanta it

Pentru ca echipamentele it sa aiba timpi de intrerupere foarte mici se va avea un comportament preventiv. Astfel incat echipamentele vor fi verificate sa functioneze hardware in parametri precizati de producatori (frecvente,temperaturi) .

Prin serviciul externalizare it curatarea interna a echipamentelor se va face periodic astfel incat durata de viata a acestora sa creasca .

De asemenea in cadrul abonamentului externalizare it se va verifica periodic buna functionare a retelei ,astfel incat sa se diminueze riscul de intrerupere al acesteia.

cel mai mic pret externalizare it

Reteaua wireless va fi securizata pentru a permite accesul doar personalului firmei dumneavoastra.

Realizarea de securizare a retelei wireless se va face atat prin parola cat si prin filtrare de mac daca compania dumneavoastra doreste securizarea suplimentara a retelei.

personal calificat externalizare it

Daca doriti extinderea retelei de calculatoare si echipamente acest lucru este posibil foarte rapid fara nici un cost suplimentar in afara abonamentului de EXTERNALIZARE it Bucuresti.

Pentru a beneficia de externalizare it va rugam sa soliciati o oferta sau sa sunati la numarul de telefon afisat.

Daca veti incheia un contract de service calculatoare cheltuielile cu personalul care efectueza mentenanta calculatoare si retelei vor scadea cu maxim 80%(in functie de numarul de echipamente it al companiei dumneavoastra) .

Pentru mai multe detalii privind servicii de mentenanta computere puteti vizita pagina firma externalizare it.

Avantajele incheierii unui abonament de externalizare it :

 • Compania noastra asigura servicii de intretinere it profesionale.
 • Cheltuielile cu personalul it al companiei dumneavoastra se vor diminua considerabil.
 • Timpul de interventie direct la sediul dumneavoastra  al personalului tehnic al companiei noastre este foarte mic.
 • Personalul nostru tehnic are experienta asigurand servicii de externalizare it pentru multe companii.
 • In aceste abonament aveti inclusa si configurarea serverelor care este un serviciu it foarte scump.
 • Abonamentele noastre contin interventii nelimitate direct la sediul dumneavoastra .
 • Remedierea problemelor se va face foarte repede.

Serviciul mentenanta preventiva (verificare temeperaturi ,frecvente,curatare interna a echipamentelor it) este inclus in toate abonamentele de externalizare it astfel echipamentele it vor functiona fara intreruperi si li se va prelungi durata de viata.

Calitatea serviciului de externalizare it este data de personalul nostru calificat si cu experienta.

Personalul nostru cu vasta experienta in domeniul IT a lucrat si lucreaza cu companii de top din domeniile lor de activitate.

Prin externalizare it veti micsora costurile cu personalul it si nu numai ca nu veti diminua calitatea serviciului de mentenanta it dar veti imbunatati considerabil calitatea acestui serviciu.

Foarte multe companii ofera servicii it dar folosesc personal necalificat si fara experienta.De asemenea foarte multe firme nu intervin rapid atunci cand un client cu abonament de externalizare it reclama aparitia unei probleme tehnice.Compania noastra pune la dispozitia abonatilor la serviciul de mentenanta calculatoare un numar unic de apel in cazul in care apar probleme tehnice (numarul unic de apel nu este public pe site ).Astfel compania noastra poate prelua foarte rapid apelul dumneavoastra.

 

externalizare it bucuresti

Reduceti acum cheltuielile cu personalul it externalizand acest serviciu si de asemenea benefiati de personal calificat in domeniul it si cu experienta.De ce sa aveti angajat personal it propriu  care implica costuri uriase daca domeniul principal de activitate al companiei dumneavoastra este cu totul altul ?Solicitati acum o oferta externalizare it folosind formularul din partea dreapta a paginii.Oferta noastra de menteanta it va fi personalizata in functie de numarul de calculatoare (statii de lucru si servere) si in functie de zona unde se afla punctul de lucru sau sediul dumneavoastra.

Incheiati un contract de mentenanta calculatoare  cu o companie specializata in domeniul it ,acum oferim servicii de externalizare it in tot municipiul Bucuresti.Daca nu doriti sa incheiati un contract de externalizare it si doriti sa beneficiati de reparatii la cerere puteti vizita pagina noastra referitoare la service calculatoare.In cadrul abonamentelor de intretinere calculatoare recuperam date de pe orice dispozitiv de stocare.Aveti un echipament it care a fost virusat nimic mai simplu va fi devirusat si se vor recupera si datele de pe acesta.Compania noastra ofera timp de raspuns redus la toate abonamentele de intretinere calculatoare.Astfel incat clientii nostri sa beneficieze de cel mai bun timp de reparatie.

Pentru a va face o oferta de mentenanta computere putem face o  evaluare gratuita direct la sediul dumneavoastra sau la punctul de lucru pentru programare puteti suna la numarul de telefon 0734.564.527.

In cadrul serviciul de mentenanta it asiguram mentenanta si configurarea pentru echipamente periferice:imprimante,copiatoare,proiectoare,imprimante multifunctionale.

De asemenea pentru reteaua dumneavoastra it asiguram servicii de proiectare retea calculatoare,cablare structurata cu cablu utp si configurare echipamente retea: router,switch,modem.

De asemenea pentru clientii care dispun de doua legaturi la internet se poate monta un  router care permite doua conexiuni de internet ,astfel incat daca o legatura la internet nu mai functioneaza dumneavoastra nu veti fi afectat intrucat cea dea doua conexiune va asigura legatura la internet.

Backup de date

Pentru companiile care doresc sa efectueze salvari ale datelor importante putem asigura backup de date  in locatia clientului sau backup extern in afara locatiei clientului.

Deviursare rapida cu recuperare integrala de date

In cazul in care aveti un echipamente virusat in cadrul abonamentelor de externalizare it asiguram devirusare rapida a acestuia cu recuperarea integrala de date.

Reparatii calculatoare in regim de urgenta

Pentru toti clientii cu abonamente asiguram serviciul depanare calculatoare in regim de urgenta direct la sediul acestoara fara nici un cost suplimentar in afara abonamentul de service.

In cadrul abonamentelor de service it asiguram deplasare rapida la sediul dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil in functie de conditiile de trafic rutier.

Reincarcare cartuse laser la cel mai bun pret sunati acum .

Aveti nevoie de promovare seo ,compania noastra ofera si optimizare seo pentru a vedea oferta noastra vizitati pagina de servicii seo .

Mentenanta calculatoare si externalizare it

      Va punem la dispozitie,o intreaga echipa care sa va asigure mentenanta calculatoare si externalizare it atat pentru calculatoare cat si pentru retele si echipamente de inalta tehnologie.

Va asiguram mentenanta calculatoare la cel mai bun pret de pe piata.

Putem asigura reparatii calculatoare in regim de urgenta cu deplasare imediata si constatarea rapida a defectului hardware sau software al desktop-ului sau laptop-ului dvs.
Daca calculatorul dumneavoastra nu functioneaza deloc sau nu functioneaza la performantele dorite de dumneavoastra va rugam sa apelati la serviciul nostru de mentenanta calculatoare cu diagnosticarea imediata a defectului hardware sau software al calculatorului dvs.
Reparatii calculatoare la sediul domiciliul dvs.
Prin serviciul mentenanta calculatoare sistemele dumneavoastra de calcul si echipamentele dvs. IT vor functiona la parametri normali precizati de producatorul echipamentelor.

Sunati acum si veti beneficia de cele mai bune preturi de pe piata.

Mentenanta calculatoare Bucuresti
Va punem la dispozitie serviciul mentenanta pc cu deplasare imediata la sediul domiciliul dvs.

Daca apelati la service-ul nostru va putem asigura identificarea componentei defecte si inlocuirea acesteia,dupa reparatie calculatorul dumneavoastra  va avea performantele initiale precizate de producator.
Intretinere computere Bucuresti si mentenanta computere Bucuresti
Daca doriti sa mariti  performantele calculatorului  puteti apela la serviciul nostru mentenanta calculatoare  upgrade componente.
Pentru a putea beneficia de serviciul mentenanta calculatoare intretinere calculatoare va rugam sunati acum la telefon 0734.564.527.
In cadrul abonamentelor de mentenanta calculatoare asiguram fara alte costuri de manopera in afara abonamentului  urmatoarele servicii :
-reparatii calculatoare cu devirusare cu recuperare de date,recuperare de date de pe hard disk-uri cu defecte.
-reparatii pc cu diagnosticarea rapida a defectului hardware si inlocuirea componentei defecte.
-reparatii calculatoare cu diagnosticarea componentei hardware defecte si repararea acesteia in service-ul nostru.
Asiguram la cel mai bun pret de pe piata urmatoarele servicii de instalare retea,configurare retea,configurare router,configurare modem:
-cablare retea in tot municipiul Bucuresti la cel mai bun pret de pe piata.
-instalare router wireless si configurare router wireless
-instalare access point si configurare access point
-instalare modem si configurare modem
Aceasta oferta de mentenanta calculatoare intretinere calculatoare este valabila pentru firme din municipiul Bucuresti si in judetul Ilfov.

Putem asigura diagnosticarea si repararea tuturor componentele hardware defecte ale calculatorului dumneavoastra.

Prin serviciul reparatii pc inlocuim componentele defecte ale desktop-ului sau laptop-ului dvs. :

-procesor

-placa de baza

-memorie

-sursa

-cablu de alimentare

-dvd-rom

-cd-rom

-dvd-rw

-cd-rw

-hard disk

Sunati acum la 0734.564.527 daca aveti nevoie de serviciul recuperare date de pe urmatoarele medii de stocare:

-hard disk

-memorie flash

-carduri de memorie

-CD

-DVD

Acest site este optimizat pentru urmatoare cuvinte cheie mentenanta computere  intretinere computere mentenanta servere mentenanta retele .

Oferim externalizare it Bucuresti cu interventii nelimitate pentru companii din tot municipiul Bucuresti.

Aveti nevoie de reparatii calculatoare in regim de urgenta?

NOU!!!

Solicitati acum o oferta de abonament externalizare it Bucuresti .

Compania noastra ofera in cadrul abonamentelor de mentenanta it gratuit serviciul reparatii calculatoare in regim de urgenta,astfel daca aveti o problema tehnica si doriti sa fie rezolvata rapid puteti apela fara nici un cost suplimentar in afara abonamentului de mentenanta calculatoare la serviciul nostru de service pc cu deplasare rapida la sediul dvs

Compania noastra ofera externalizare it pentru companii din toata capitala.Pentru a beneficia de servicii it prestate de personal calificat puteti incheia un contract de mentenanta computere cu compania noastra.

Pentru a va putea face o oferta de pret va rugam sa ne trimiteti o cerere de oferta la adresa de email office@psihotronicprotect.ro sau folosind formularul din partea dreapta a acestei pagini.

Compania noastra va face o oferta de pret personalizata in functie de numarul de echipamente it al companiei dumneavoastra si de zona unde se afla punctul dumneavoastra de lucru.

Solicitati o oferta de externalizare it si micsorati acum costurile cu personalul care asigura mentenanta calculatoarelor si retelei dumneavoastra.

Firma externalizare it Bucuresti este grupul de cuvinte cheie pentru care este promovata aceasta pagina.Compania noastra este specializata in servicii it , daca cautati o companie care se ocupa cu prestari servicii it ne puteti contacta .

Oferim mentenanta it si service calculatoare pentru firme din municipiul Bucuresti.Pentru o oferta personalizata este necesar sa ne telefonati la numarul afisat pe site sau sa ne trimiteti o cerere de oferta pe email.

Personalul companiei noastre este calificat in domeniu it si cu o vasta experienta.In cazul in care doriti sa reparati calculatorul firmei dumneavoastra ne puteti contacta imediat si ne vom deplasa rapid la sediul dumneavoastra pentru a remedia defectiunea sistemului dumneavoastra de calcul.Cele mai multe reparatii se efectueaza pe loc direct la sediul dvs.

Firma externalizare it Bucuresti executa o gama larga de servicii it.

Principalele servicii it executate de compania noastra sunt:

 • devirusare calculatoare cu recuperare rapida de date
 • depanare calculatoare desktop si computere laptop direct la sediul dumneavoastra
 • configurare si depanare retea de calculatoare
 • proiectare si instalare retea de calculatoare la cel mai mic pret
 • deplasare rapida la sediul dumneavoastra

Ati cautat firma externalizare  it  suntem o firma it din municipiul Bucuresti. Sunt foarte multe firme it  in Bucuresti dar firma noastra fata de celelalte companii foloseste numai personal calificat pentru prestarea de servicii it.

Daca doriti sa incheiati un contract de mentenanta it puteti suna la numarul de telefon afisat pe site. De asemenea daca aveti nevoie proiectati si sa instalati o retea noua de calculatoare compana noastra va sta la dispozitie.

Companie specializata care ofera mentenanta computere a creat pagina web firma externalizare it. Pentru o oferta de pret ne puteti contacta pe email la adresa de email afisata pe aceasta pagina web.

Daca compania dumneavoastra are nevoie rapida de devirusarea unui sistem de calcul puteti suna de asemenea de urgenta la numarul afisat . Serviciul mentenanta it este disponibil pentru firme in municipiul Bucuresti. Daca calculatorul dumneavoastra nu mai porneste si doriti sa il reparati cat mai repede sunati acum la compania noastra.Acest site este optimizat pentru urmatoarele cuvinte cheie: firma externalizare it  .

Daca vreti ca reteaua dumneavoastra de calculatoare sa functioneze fara intreruperi cauzate de defectiuni tehnice incheiati un contract de mentenanta it cu o firma  care este specializata in externalizare it .

Daca doriti sa incheiati un abonament de externalizare it si doriti o oferta personalizata acum puteti obtine o oferta de pret, tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cereri de oferta din partea dreapta a acestei pagini web.

De asemenea puteti obtine o oferta de pret abonament externalizare it si  daca ne contactati telefonic la numarul de telefon afisat.